Permanentní make-up

Trvalé nalíčení

  • obočí
  • očních linek

Jedná se o mikroimplantaci pigmentu do pokožky speciálním přístrojem. Používá se převážně pro úpravu obočí, očních linek a kontur rtů.

Tato technika vychází z modifikace starého tetovacího umění, přičemž základní rozdíl spočívá v hloubce implantace pigmentu. Při klasickém tetování se používají těžké barvy, které se vpravují hluboko do kůže a nejsou likvidovány obranným systémem (fagocyty, lymfatický systém). Případné odstranění je náročné a zůstávají po něm trvalé následky v podobě jizev. Při PMU se pigment implantuje pouze do pokožky, do spodní části zárodečné vrstvy, a používají se lehká barviva na přírodní bázi, která se postupně, přirozeným způsobem, odbourávají. Tyto rozdíly se promítají v konečném efektu, kdy výsledky klasického tetování jsou prakticky doživotní, kdežto pigmentace PMU je časově omezena zhruba na 2 až 3 roky, u mastné pleti je toto období kratší.

Aplikaci trvalého nalíčení nedoporučujeme provádět při nachlazení a jiném onemocnění, v době menstruace, po požití alkoholu, prostředků zvyšujících krevní tlak, imunitu apod. Při implantaci pigmentu by mohlo dojít ke zvýšenému krvácení, což je jednou z příčin, proč by barvivo mohlo po zahojení vymizet. Další příčinou je použití mastných krémů či olejů v místě aplikace před dokonalým zhojením nebo přítomnost masti v kůži (doporučujeme před aplikací hloubkové čištění pleti, aby se odstranily nečistoty, zbytky staré pokožky a krémů).

Jestliže dojde k vymizení barviva, je možné pigmentaci opakovat ve stejném místě (po analýze příčin) až po úplném zhojení pokožky.

Osoby trpící cukrovkou či vážnější alergií nebo onemocněním musí aplikaci trvalého nalíčení konzultovat se svým lékařem.

Doba hojení je individuální a trvá v průměru týden. Po tuto dobu je nezbytné udržovat místo aplikace v čistotě, nepoužívat žádné mastné prostředky a líčidla, nevystavovat se slunečnímu či solárnímu záření a vyhnout se vysoké tělesné námaze. V žádném případě neodstraňovat stroupky, nechat je samovolně odpadnout. Nepoužívat prostředky pro posílení imunity.

Ceník služeb zde.
 

MICROBLADING OBOČÍ / VLÁSKOVÁNÍ OBOČÍ

Microblading obočí  nová metoda permanentního make-upu. Jedná se o vytetované jednotlivé chloupky, které působí přirozeně a jsou k nerozeznání od přirozeného obočí. Při metodě vláskování  obočí speciální čepelkou, docílíme jednotlivých tenkých i silnějších chloupků a aplikací i dvou odstínů pigmentu můžeme vytvořit 3D efekt obočí.

Přednosti metody Microblading :

  • přirozenost
  • okamžitý výsledek
  • rekonstruují se jednotlivé chloupky
  • domodeluje se část nebo celé obočí, chloupek po chloupku
  • metoda je s rychlým hojením
  • dlouhotrvající výsledek

Vláskování obočí je doporučováno zejména z následujících důvodů:

  • ztmavení obočí a jeho zvýraznění
  • korekce vad v symetrii a délce obočí
  • doplnění chybějící části obočí
  • oprava obočí po nevhodně provedeném, nebo starším permanentním mak

Před ošetřením doporučujeme:

    • nepijte kávu ani jiné energetické nápoje
    • 4 hodiny před ošetřením nekuřte
    • neprovádějte zvýšenou fyzickou zátěž, při které dochází k nadměrnému pocení
    • v den aplikace nepoužívejte žádný make-up

Léky a zdravotní problémy mohou ovlivnit aplikaci touto metodou, citlivost pokožky a trvanlivost nového obočí.

Po ošetření doporučujeme:

  • po dobu 10 dnů nenamáčejte danou partii ve vodě
  • po dobu 10 dnů nepoužívejte žádný pleťový krém ani jiný prostředek (např. vazelína atd.)
  • těsně po zákroku se nevystavujte přímému slunečnímu záření vč. solária
  • vyvarujte se velké fyzické zátěži způsobující nadměrné pocení

 Vláskování obočí je prováděno ve dvou ošetřeních:

Po prvním ošetření následuje cca po 1 měsíci ošetření druhé, tzv. korekce. Při korekci pigment aplikujeme znovu na již vytvořené chloupky a tak docílíme maximální trvanlivosti Vašeho nového obočí.

Délka trvanlivosti metody Microblading je individuální. Záleží na zdravotním stavu, typu pleti a na pigmentu kůže. Metodou Microblading  Vám obočí vydrží 1–2 roky.

Ceník služeb zde.

 

Před a po zákroku vláskování obočí

Před zákrokem Po zákroku
VLÁSKOVÁNÍ OBOČÍ před zákrokem VLÁSKOVÁNÍ OBOČÍ po zákroku
VLÁSKOVÁNÍ OBOČÍ před zákrokem 2 VLÁSKOVÁNÍ OBOČÍ po zákroku 2
VLÁSKOVÁNÍ OBOČÍ před zákrokem 4 VLÁSKOVÁNÍ OBOČÍ po zákroku 4

 

Oční linky

OČNÍ LINKY 1 OČNÍ LINKY 2
VLÁSKOVÁNÍ OBOČÍ a oční linky VLÁSKOVÁNÍ OBOČÍ a oční linky 2
VLÁSKOVÁNÍ OBOČÍ a oční linky 3 VLÁSKOVÁNÍ OBOČÍ a oční linky 4

 

Před a po zákroku pudrové obočí 

Před zákrokem Po zákroku
Poudrový permamentní makeup 3 Poudrový permamentní makeup 1

 

Před a po zákroku laminace obočí

Před zákrokem Po zákroku

 

Před a po zákroku microblading obočí

Před zákrokem Po zákroku

 

VÝSLEDKY PRÁCE PETRY HEJNALOVÉ

 

PUDROVÉ OBOČÍ – před zákrokem                                                                                                       PUDROVÉ OBOČÍ – po zákroku    

           PUDROVÉ OBOČÍ                                                                                                                                                      LAMINACE OBOČÍ                          

LAMINACE OBOČÍ – před zákrokem                                                                                                     LAMINACE OBOČÍ – po zákroku    

OČNÍ LINKY

PERMANENT RTY – před zákrokem                                                                                                   PERMANENT RTY – po zákroku